Skärmklipp-egenannonsHar ditt företag produkter eller tjänster inom grön byggnation, inredning eller trädgård ?  Välkommen att annonsera på Ekobyggportalen!  Vi har cirka 18 000 unika besökare per månad (jan 2017). Så här fungerar det:

Det finns två typer av annonser:

Kategoriannons i portalens faktabibliotek

Här kan du abonnera på en eller flera annonsplatser under en ämnessida i faktabiblioteket.  Annonserna visas även i relaterade artiklar i vårt nyhetsflöde. Priset är 3 500 kr/år för första annonsplatsen och 2 000 kr/år för samma annons på andra ställen i vårt faktabibliotek. Vid köp av totalt fem annonser bjuder vi på två annonser på valfri plats i faktabiblioteket /(slutsumman korrigeras på fakturan).

Exempel på kategoriannonser

Om du är intresserad av annonsering i faktabiblioteket kan du in gå in i vårt enkla annonsverktyg. Du kan antingen välja att  skapa din egen annonsbild med måtten  150 x 240 pixlar, exempel till vänster,  eller använda vår mall där du skapar annonsen genom att ladda upp logga, bild samt skriva en text på max 90 tecken. Exempel till höger. Om du föredrar det kan vi så klart lägga upp annonserna åt dig. Mejla i så fall annonsmaterial till cathrine@ekobyggportalen.se. Om du har frågor går det också bra att ringa på 0739-962669.

Båda annonserna2

 

 

 

 

 

 

Sidobanner

Produkter ochannons_FolkesBygg tjänster kan också marknadsföras med en sidobanner som syns från alla sidor på portalen. Dessa annonser visas även i våra nyhetsbrev och du får en kategoriannons på köpet. Bannerannonser visas också i Ekobyggportalens nyhetsbrev som skickas ut cirka 8 gånger per år  till ca 10 000 prenumeranter.

 

Exempel sidobanner

Bannerpriser

Sidobanner 200×50 pixlar. Pris:7500 kr/år.

Sidobanner 200x 100 pixlar. Pris 12 500 kr/år.

Sidobanner 200x 200 pixlar. Pris 18 500kr/ år

Vänd dig till oss om du är intresserad av bannerannonsering. cathrine@ekobyggportalen.se, tel: 0739-962669.

Så här fungerar annonseringsverktyget för kategoriannonser

Du lägger enkelt in din kategoriannonser  själv i vår annonsmall kan utan några grafiska förkunskaper. Det fungerar ungefär som att lägga in annons på Blocket. Eller om du vill,  skapa din egen annonsbild inom ramen för annonsmåtten. Var inte rädd för att testa fram ett alternativ. Det går att spara och jobba vidare med när som helst. Välj en eller flera platser i faktabiblioteket som du vill annonsen på.  Efter publicering kan annonsen lätt ändras utan extra kostnad, tex för kampanjer, nyheter, ändrad logga etc. Nu är det bara att registrera dig så kommer du in i verktygsprogrammet.

[egenannons]

Om du behöver hjälp, kontakta oss på: annons@ekobyggportalen.se eller ring 0739-962669

Lycka till!