Vid problem med forumet, kontakta webbmästaren.

Hjälp sökes i Uppsala

Forumindex Renovering/Byggnadsvård Hjälp sökes i Uppsala

18 november 2018 kl 14:20

Veronica Andersson

Jag söker någon som kan hjälpa mig med kunskap och eventuellt renovering av hus byggt -69 med oisolerad platta på mark. Jag vill göra det på ett så miljövänligt och giftfritt sätt som möjligt men som ändå fungerar med riskkonstruktionen.

25 december 2018 kl 19:51

johan valle

Hej,

jag anlitade en firma i Uppsala som heter Elitbygg & Ekodesign som gav mig gratis rådgivning., De var förbi och fixade min fläkt men jag har inte fått någon faktura. Det blev ingen renovering då men de var toppen med bra råd och hjälpsamma . De hade en trevlig men väldigt pratsam säljare. 🙂 De ska vara väldigt miljövänliga.

Här är mailen hemsidan var nog, http://www.svenskelitgbygg.se info@svenskelitbygg.se men jag hittade på Google så det kanske räcker att kolla där.

 

29 december 2018 kl 19:17
Robban
Robban

Jag kan starkt rekommendera  avfuktnings produkter som även har en bra inverkan på värmen. Om du har fast utanför stadsplanerat omr kan jag tipsa om BDT-avlopp för en bra penning (du bygger i hopp den själv enkelt)

Kolla på webbsidan ”ribons.se” under fliken ”vårt fritidshus” så ser du en del hjälpfulla tips. Under produkter hittar du alternativ energi/lösningar samt endel produkter som jag rek.

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.